Cateva lucruri de baza despre AdSense

0 comentarii
1. Nu trisati! Nu incercati sa puneti prietenii, cunostiinte samd sa dea clickuri. Oricum nu veti castiga mult procedand asa si rezultatul va fi pierderea contului cu tot cu banii stransi acolo. Mai e de stiut si ca la Google lucreaza unii din cei mai destepti oameni din lume... s-au gandit si ei la cate ceva...


2. Din Adsense se castiga bani pe click (mai sunt si alte modalitati insa aceasta este cea mai folosita). Ce inseamna se castiga pe click? Inseamna ca atunci cand cineva da click pe o reclama, voi castigati bani. Cat...?


3. In ziua de azi nu am mai auzit de clickuri mai mari de 5$, insa acestea exista. In Romania veti castiga undeva intre 1 si 50 centi...(10-15 cenit de obicei).


4. Valoarea unui click variaza in functie de diferite aspecte, unele le puteti influenta altele nu.

  • cele influentabile sunt: numarul de reclame de pe pagina (nu trebuie sa umpleti pagina de reclame pentru ca Google se va sesiza si va sterge contul deoarece acest lucru este interzis - ferma de reclame), optimizarea paginii pe cuvintele cheie cele mai cautate. Iata un site ce va poate ajuta sa aflati ce cuvinte cheie sa folositi si domeniile cu cele mai bine platite reclame www.spyfu.com 
  • cele ce nu le puteti influenta sunt: importanta domeniului de activitate de catre advertiseri, momentul din an, tara din care se da click (SUA-scump; Romania - ieftin) 


5. Pentru a castiga mai multi bani trebuie sa sa faceti tot posibilul sa cresteti traficul si reclamele sa fie "camuflate" in continutul siteului (sa faceti reclamele sa arate ca si cum ar face parte din continut).

6. Banii nu vin imediat... este posibil sa nu vina niciodata.

7. Banii se pot ridica lunar, cand suma cumulata de la primirea ultimului cec este de 100$.

8. Dureaza cam 3-4 saptamani pana se elibereaza cecul, 1-2 saptamani pana ajunge in Romania, drumul la banca... iar apoi 1-10 saptamani pana intra banii in cont (in functie de banca).

9. Dureaza mai mult pana primiti banii de pe primul cec (daca atingeti suma de 100$ lunar), iar apoi veniturile ar trebuii sa fie constante

Punctele de mai sus sunt doar niste date indrumatoare, prescurtate...

Comentarii