Vreau sa fiu sigur ca nu mi se blocheaza contul AdSense

0 comentarii
Pentru a fi sigur ca nu ti se blocheaza/sterge contul AdSense trebuie sa respecti cateva reguli.

  1. NU da click pe reclamele de pe siteul tau. Google specifica clar in termenii si conditiile utilizatorilor ca este interzis sa dai click pe reclamele de pe siteul tau, oricare ar fi motivul. Daca esti interesat de continutul unei reclame recomand sa tastezi adresa web in bara browserului tau.
  2. NU folosi programe de instalare automata fara cunostiinta utilizatorului.
  3. NU folosi pop-up-uri. Google nu tolereaza reclamele afisate in pop-up-uri.
  4. NU le cere prietenilor/apropiatilor/cunostintelor sa dea click pe reclame. Utilizatorii trebuie sa acceseze reclamele daca sunt intradevar interesati de acestea, altfel Google va detecta userii ce nu respecta aceasta regula si va sterge automat contul.
  5. Promoveaza-ti siteul cu grija! Fi atent atunci cand cumperi trafic sau cand contractezi o retea de publicitate, ai grija ca aceasta sa nu afiseze reclama cu siteul tau intr-o fereastra pop-up.
  6. NU folosi reclamele pe siteurile care au continut ilegal sau interzis de politicile Google AdSense.
  7. Respecta drepturile de autor si marcile inregistrate. Google nu accepta folosirea ilegala a marcilor inregistrate, ale logo-urilor sau ale alte drepturi ce nu iti apartin.
  8. NU modifica script-ul AdSense in nici un fel. Setezi cum vrei sa arate reclamele tale si generezi codul, iar apoi il vei folosi asa cum l-ai primit. Cea mai mica modificare a acestuia poate duce la stergerea/blocarea contului.
  9. Asigura-te ca esti mereu la curent cu modificarile din regulamentele AdSense. Verifica-ti mereu mail-ul in caz ca vor sa te contacteze. 


Cred ca le-am enumerat pe toate, sau macar pe cele mai des intalnite. Respecta-le cu sfintenie si vei avea o colaborare buna cu Google.

Comentarii