Promovarea unui site

0 comentarii
In primul rand fa-i un SEO foarte bun,  apoi inscrie-ti site-ul in directoare web (de preferat cele fara schimb de link-uri ca sa nu iti umplii site-ul de link-urile lor). In jur de 10-20 de directoare zilnic (pentru a evita penalizarea) pana ajungi sa fi inscris pe 200-300 de directoare. Dupa aceea, daca ai facut un SEO "ca la carte", o sa intervina motoarele de cautare. De acolo vei primi vizitatorii care sunt intradevar interesati de ceea ce "vinzi".

Desigur cel mai avantajos din punct de vedere al seriozitatii si promptitudinii este promovarea site-ului prin programul Google AdWords. Este programul de publicitate de la Google, un fel de opus al AdSense...  platesti ca sa ti se afiseze reclama cu site-ul tau pe alte site-uri ce folosesc AdSense.

Dupa ce ai facut aceste lucruri, poti face schimb de link-uri cu site-urile de acelasi profil si sa iti postezi link-ul prin diferite forumuri si comment-uri, pe unde ai voie desigur.

Apoi iti poti continua promovarea site-ului pe retelele de socializare (facebook, twitter, messenger), cu ajutorul prietenilor si cu putina rabdare iti vor aduce si acestea cativa vizitatori.

Sper ca am fost destul de explicit... mai sunt si alte feluri de a-ti promova site-ul insa acestea sunt cele mai simple si mai folosite.

Comentarii