Metode simple de a obtine backlink-uri pentru site-ul tau

4 comentarii
          Este foarte important sa iti creezi backlink-uri pentru site-ul tau, intrucat au un rol foarte important in indexarea site-ului in motoarele de cautare. Acestea influenteaza in mod direct pozitia ta in rezultatele motoarelor de cautare.

       
          Iata cateva metode simple pentru a mari numarul backlink-urilor:

  1. Continutul paginilor site-ului tau joaca un rol important in inmultirea backlink-urilor. Daca actualizezi site-ul periodic cu informatii utile si unice, site-urile si blogurile care sunt interesate de aceste informatii iti pot oferi foarte usor backlink-uri. 
  2. Twitter! Este o metoda noua pentru webmasteri dar si pretentioasa. Ai nevoie de un numar mare de follower-i pentru a-ti fi de ajutor. Voi scrie in curand un articol despre cum sa strangeti follower-i.
  3. Schimb de link-uri. Una din cele mai intalnite si populare metode, care nu da niciodata gres. Faci reclama pe site-ul tau altor site-uri iar ei in schimb trebuie sa faca acelasi lucru. In acest fel "impartiti" vizitatorii. 
  4. Inscrierea in directoare web. Am mai scris un articol despre asta aici. Nu are rost sa insir directoare web aici, cautati pe Google. Atentie! NU va inscrieti in mai mult de 10-20 de directoare pe zi pentru ca puteti fi exclus din motoarele de cautare!
  5. Comentariile. Acestea sunt foarte importante. Daca ai un site ce poate atrage comentarii din partea vizitatorilor te sfatuiesc sa le oferi aceasta oportunitate. Si comentariile tale date pe diverse site-uri sau forumuri unde iti este permis sa lasi un link iti pot aduce vizitatori si sunt considerate tot backlink-uri.


          Aceste sunt doar cateva metode si in acelasi timp si cele mai simple. Recomand sa incepeti cu acestea si apoi sa cautati alte metode mai sofisticate. Succes!

4 Responses so far

  1. homebet says:

    Am reusit sa ajung la PR 2 pe site-ul meu http://homebet.ro/ numai cu schimb de link cu alte site-uri cu profil similar.

    Totusi as vrea sa cresc PR-ul in continuare dar observ o stagnare de cateva luni. Sa fie vreo problema cu continutul?

    Se pricepe cineva?

  2. Nu cred ca din cauza continutului stagneaza PR-ul. Eu zic ca trebuie sa incerci si alte metode de a-l creste. Fi activ pe cat mai multe retele de socializare si mai incearca si cu directoare web. Trebuie doar sa te preocupe vizitatorii si, foarte important, acestia sa faca parte din pubicul interesat de categoria din care face parte site-ul tau.

  3. Eu sunt la inceput cu site-al meu crezi ca am vreo sansa sa urc in pr?

  4. Care este cea mai buna metoda de a creste site-ul www.soulseeker.ro ?

Comentarii