Google AdWords

0 comentarii
AdWords este un program de publicitate -cu plata- prin care poti crea si difuza anunturi cu afacerea ta in reteaua de publicitate Google.

Anunturile sunt afisate impreuna cu rezultatele cautarii unui utilizator folosind unul din cuvintele cheie ale site-ului pentru care se face publicitate. Avantajul cel mai mare este ca taxa nu este perceputa pe afisari ci pe click, adica vei fi taxat de Google doar atunci cand cineva iti acceseaza reclama .

AdWords poate fi foarte scump pentru o persoana care nu stie sa isi planifice cheltuielie.
Pentru inceput, cand creati anuntul trebuie sa alegi cuvintele cheie pentru care se va afisa site-ul tau. Este important sa alegi cuvinte cheie potrivite altfel risti sa primesti click-uri de la utilizatori care nu sunt interesati de site-ul tau si vei plati pentru un vizitator care nu va revenii si care nu a stat pe site-ul tau mai mult de 10 secunde.
Alegerea cuvintelor cheie necesita inventivitate, rabdare si inspiratie. Fi atent ca daca vei alege cuvinte care sunt folosite de foarte multe anunturi atunci costul va creste.


AdWords are si optiunea de a afisa reclama doar atunci cand se cauta exact cuvantul cheie sau fraza aleasa de tine.

Pentru metode gratis de promovare a site-ului tau vezi Promovarea unui site si pentru o pozitie cat mai buna in motoarele de cautare vezi SEO.

Comentarii