Cum pot mari castigurile?

0 comentarii
Cateva sfaturi:
  1. Fiecare pagina din site sa aiba o anumita tema, bine pusa la punct. Astfel reclamele vor fi mai apropiate de tema site-ului ca continut.
  2. Site-ul sa fie simplu, dar aranjat, pus la punct. Culorile sa fie cat ma atractive, sa nu deranjeze privirea, iar reclamele sa fie integrate in site (sa faca parte din continut - ca aspect) si sa fie asezate in pagina astfel incat ultilizatorul sa le poata vedea imediat ce a accesat pagina.
  3. Testeaza asezarea in pagina a reclamelor. La inceput sa zicem ca le punem pe verticala in dreapta. Dupa un timp le schimbam pozitia si apoi comparam rezultatele obtinute.
  4. Actualizeaza cat mai des site-ul. Nu este de ajuns sa faci un site, sa pozitionezi reclamele iar apoi sa stai sa privesti cum creste profitul. Documenteaza-te despre cuvintele cheie ce se cauta pe internet in perioadele respective si creeaza pagini care sa satisfaca nevoile utilizatorilor. 
  5. Cresterea numarului de pagini cat si a numarului de teme/subiecte de pe site duce la o categorie mai mare de utilizatori si asfel si la un trafic mai mare. 

Desigur mai sunt si alte modalitati de a creste profitul generat prin AdSense, insa puteti incepe cu astea. Succes.

Comentarii